Print

Søknadsskjemaene må produseres på nytt

På grunn av en alvorlig feil i søknadsskjemaene må vi legge ut skjemaene på nytt i Altinn fredag 19. desember. Dessverre betyr det at informasjon som allerede er lagt inn eller skjemaer som allerede er sendt inn kan gå tapt.

Det ser ut til at feilen i skjemaene for § 13, § 14 og etableringstilskudd er at det ikke genereres en pdf som viser innholdet i søknaden. Søknaden finnes i Altinn, men vi kan ikke se hva dere har skrevet. Det betyr at vi må gjøre endringer i skjemaene, og produsere disse på nytt. Konsekvensen av det er at skjemaene deres mest sannsynlig blir borte. Både de som er sendt inn og de som dere har begynt å fylle ut. Dermed må dere fylle ut søknadsskjemaet på nytt.

Vi beklager dette veldig, og er klar over at det skaper ulemper for mange av dere. Imidlertid vil vi ikke kunne få inn søknadene deres hvis vi ikke gjør oppdateringen nå.

For de av dere som har sendt inn søknaden allerede: Hvis dere vil se hva dere har skrevet inn kan dere gå inn på «Min meldingsboks» og så «Arkivert» i Altinn. Utenfor søknaden deres kan dere trykke «Lag ny kopi». Da vil dere få opp søknaden på nytt og dere kan evt ta en «skjermdump» eller notere dere innholdet.

Skjemaene vil bli publisert på nytt førstkommende fredag, 19. desember.

Igjen – beklager!!